THE FEMAL POWER 60+

JOUW UNIEKE KARAKTER VERTAALD IN EEN KRACHTIG PORTRET

★★★★★ LAAT KARAKTER EXCELLEREN

 

EEN UNIEK CADEAU VOOR DE OUDERE VROUW DIE OOK HAAR VERHAAL HEEFT

KLOPT  JOUW UITSTRALING NIET MET WIE JIJ BENT?

LAAT ZIEN WIE JE BENT!

De female 60+ gaat over de vrouw die zichzelf niet meer zelf zo snel een fotoshoot gunt omdat ze denkt dat het niet belangrijk meer is. Maar net jij hebt een verhaal!  Jij verdient om in het licht te worden gezet. Jij verdient dat podium! Ik gebruik een unieke coachingsmethode om charisma bij je op te roepen. Het is mijn missie om jou te laten shinen.. Je kunt dus een hoop enthousiasme en coaching verwachten. 

nickolas-nikolic-iwV1-SWB4n8-unsplash.jp
Reserveer direct
luis-machado-nCGl8FrGHb0-unsplash.jpg

EEN FEMALE POWER 60+

zorgt ervoor dat: 

  • Dat je in het licht staat

  • Je je bijzonder voelt

  • Je gezien voelt

  • Je jouw kracht voelt

mehdi-hoseini-qgGYtPCg0Vc-unsplash.jpg
ravi-patel-VMGAbeeJTKo-unsplash.jpg
janaya-dasiuk-_A2LZdUqHgA-unsplash.jpg

FEMALE POWER 60+

STAP 1: Intake 
Voorafgaand aan de fotoshoot krijg je een online intakeformulier om te bepalen wat je wilt uitstralen op de foto. Bepalen wat jouw waarden zijn en hoe je over wilt komen is namelijk essentieel voor een authentiek portret. Ook ontvang je uitgebreide tips om je voor te bereiden op de shoot.

STAP 2: Overleg & coaching
In de studio wordt ruim de tijd genomen om jouw wensen te bespreken, zowel voor als tijdens het fotograferen. Ik denk met je mee, geef advies en coach. Tijdens de shoot bekijken we samen de foto’s en schaven jullie steeds bij, zodat je een veelzijdige selectie foto’s krijgt waarbij iedere foto authentiek en charismatisch is. 

STAP 3: Tijd voor Trots
Na de shoot kiezen jullie samen jouw favoriete foto’s. Deze worden professioneel bewerkt en krijg je in hoge resolutie toegestuurd voor onbeperkt gebruik. Je mag pas naar huis als je écht trots bent op je foto’s.

Reserveer direct

UNIEK BIJ DEZE SESSIE:

Bij de FEMALE POWER 60+ wordt alles ingezet om jouw karakter te laten excelleren. Ik gebruik verdiepende coachingstechnieken om de drie belangrijkste aspecten op te roepen:

  • Zelfvertrouwen

  • Toegankelijkheid / connectie

  • Oprechte focus


Niet fotogeniek? 
Ik ben  ervan overtuigd dat IEDEREEN charismatisch en fotogeniek kan zijn. Iedereen heeft een verhaal. Charisma kun je leren. Fotogeniek zijn ook. Dit is een kwestie van goede coaching en oefening. Het is belangrijk dat je dit zelf ook gelooft en vertrouwen hebt in de fotograaf.

PRIJS: € 239,- (EXCL. BTW)

Reserveer direct
cristian-newman-l9I93gZKTG4-unsplash.jpg