" Jij hebt een intuïtie waar je u tegen zegt"

 

Veroniek Simons

Welkom!

Wil jij van jouw business een sterk merk maken?

 

Ben jij een vrouwelijke ondernemer en wil jij niets liever dan geld verdienen met jouw passie, maar weet je niet wat je wilt, wat je uitstraalt en dus ook niet wie je ideale klant is? Dan ben je hier helemaal op de juiste plek! Ik combineer een zuivere intuïtie  met een sterke strategie. Ik help je jouw verhaal te vertellen. 

"Jij hebt me in 1 afspraak laten zien, waar ik jaren naar zocht!"

 

Johanna Raden

Een sterke branding zorgt voor jouw ideale klant

Maar dan moet je wel eerst weten waar je naar toe wilt...

En wat jouw persoonlijke missie is...

Maar je ziet jouw unieke kracht niet en komt om in keuzestress..

 

Daarom net is het belangrijk dat je weet waar JIJ voor staat. En als je die missie helder hebt, want pas dan kan je dat ook uitstralen! En dat is nou net mijn passie en kracht. 

 

Een sterke branding zorgt ervoor dat jij jouw ideale klant aantrekt, dat je kwaliteit en professionaliteit uitstraalt en dat jouw waarde omhoog gaat. Zo kun je uiteindelijk hogere prijzen vragen en dus meer omzet genereren. Maar nog belangrijker: je voelt je verlicht omdat je eindelijk weet waar je naar toe aan varen bent in plaats van stuurloos rond te varen.

 

Ik heb mijn bedrijf in de afgelopen jaren laten groeien tot een merk met een duidelijke ‘signature’, strategie én ideale klant. Het is mijn passie om vrouwelijke ondernemers te helpen in hun kracht te staan en dit op de juiste manier uit te stralen.

"Intiem en

authentiek"

Anna van den Reep

Jij als totaal concept

 

Ik sta ervoor om jouw business, project, voorstelling visueel sterk neer te zetten en om dit concept tot in detail door te voeren. Door mijn sterke intuïtie, visuele kunde en jarenlange ervaring zie ik jouw sterke kanten en visie vaak al in een enkele afspraak. Ik kijk op een hele persoonlijke manier naar wie jij of je product/ productie bent, wat je uitstraalt en of dat is wat je wilt uitstralen. Of het verhaal dat je verteld klopt. Ik vertaal jou missie (verhaal)  in beeld en logo. Ik kijk naar de hele tone of voice. In alles zit een verhaal en boodschap. Ik maak onderscheidende foto's en ontwerpt sterke designs, waarbij het verschil gemaakt wordt in authenticiteit.

 

 

Echt, persoonlijk contact

 

Dit alles met een hele persoonlijke touch. Voor mij sta jij voorop en moet jij je prettig voelen. Persoonlijk contact is het aller belangrijkste voor mij. Ik hou niet van massa's. Ik streef er naar dat de samenwerking voor jou een beleving is. Een positieve ervaring met de juiste inzichten en koers, zodat jij helemaal in je kracht staat.