88236355_10158375104669595_8438844712042

Oorspronkelijk uit het diepe zuiden, met een dubbele graad in foto-videografie en theater  combineer ik mijn liefde voor de mens, reizen en avontuur tot een unieke levendige stijl die mij een internationale foto-videograaf en regisseur heeft gemaakt. Ik heb jaren als cameravrouw en editor gewerkt voor de Nederlandse televisie. Ook  werkte ik in Suriname bij het 10 minuten jeugdjournaal en op Curacao als foto- en videograaf bij het Dolphin therapy center, waar ik elke dag met zwaar autistische kinderen en dolfijnen mocht werken.  

 

Terug in Nederland vestigde ik me in Amsterdam, waar ik tussen al mijn reizen door me verdiepte in de theaterwereld. Hier had ik als kind al een grote wens in en ik wilde die wereld ontdekken. Jaren werkte ik vervolgens als actrice en regisseur. Mijn fotografie en film had ik even op een laag pitje gezet. Wel gaf ik fotografie en film cursussen aan kinderen. De tijd van theater heeft me veel geleerd over mezelf en over het werken met ons onderbewuste. Een ontzettend groot cadeau.

 

Na een aantal jaren kwam de liefde voor foto en film steeds meer boven. Ik startte mijn eigen bedrijf: Baadjou Productions,

 12 jaar geleden en koos opnieuw. Het vertellen van iemands verhaal is mijn grootste kracht en passie.  In het vertellen van het verhaal van de vrouw komt alles samen en valt alles op zijn plek voor mij. Het regisseurschap, de theatraliteit, de bewustwording, iemand laten stralen, mijn intuïtie en creativiteit. Maar vooral de liefde voor de mens. Ik kies bewust voor de vrouw omdat ik nu voel dat wij ons mogen laten zien. Dat we trots mogen zijn op onze kracht. Durf te laten zien waar jij goed in bent en maak dat nog krachtiger in plaats van te focussen op waar jij "minder" goed in bent. Het is allemaal mindset. Ik geloof dat alles mogelijk is. Zo heb ik mijn hele leven gedacht en het heeft mij over de wereld gebracht.

Als kind vertelde ik al verhalen met mijn tekeningen. Nu vertel ik verhalen met mijn camera.

 

Mijn reizen geven mij een constante inspiratie voor nieuwe projecten. Zij zijn mijn grootste motivatie. Inmiddels heb ik de hele wereld over gereisd en ook in het buitenland gewoond. Mijn missie is om de kracht en authenticiteit in ieder van ons te benoemen. Ik sta voor echtheid en persoonlijk contact. Ik wil in mijn werk bewustzijn, inspiratie, en kracht naar de wereld brengen. Het maakt niet uit welk podium ik daarvoor gebruik. Na 2,5 jaar in China gewoond te hebben ben ik nu weer terug in mijn geliefde Amsterdam, waar ook mijn studio is.