" Jij hebt een intuïtie waar je u tegen zegt"

 

Veroniek Simons

"Vast gelegd met het kunstzinnig oog voor dat wat er toe doet"

Ton Schrijver

51045088_10157153950214595_4992304199132

Ook jij hebt een verhaal dat zichtbaar mag worden!

Mijn naam is Nadine Baadjou. Dit is de plek waar alles van mij samen komt. Jouw verhaal is mijn verhaal. 

"Jij hebt me in 1 afspraak laten zien, waar ik jaren naar zocht!"

 

Johanna Raden

"Tientallen vrouwen gingen je voor"

Nadine Baadjou

FOTO-VIDEOGRAAF EN COACH ​

 

Ik onderscheid mij door mijn intuitieve, persoonlijke en coachende manier van werken. Je krijgt veel meer dan alleen een mooie shoot. Je krijgt behalve unieke foto's een beleving, een stuk inzicht en kracht. Voor mij heeft elk persoon een verhaal en dat wil ik helpen vertellen. Dat deed ik als kind al en dat zal ik zeker altijd blijven doen. Soms zijn we niet bewust van wat we zelf uitstralen en als we niet weten wat we uitstralen dan weten we al helemaal niet wat we aantrekken.

 

Mijn doel is op een hele warme en liefdevolle manier jou bewust te maken van jouw kracht en die naar buiten te vertalen.  Door mijn jarenlange ervaring, kennis en sterke intuitie voel ik energien heel sterk aan en weet ik in korte tijd je kern te zien. Dat zie je terug in je foto's en video. Ik wil meer geven dan alleen de foto of video.  Daarom kies ik bewust om dat wat ik doe zelf te doen en niet uit handen te geven. Ik doorloop het hele proces van a-z met jou samen. Het persoonlijke contact staat voorop voor mij. Ik wil dat je bij mij weg gaat en ik jou echt iets mee heb kunnen geven. Jij moet je veilig en geborgen voelen en vooral genieten!

VROUWEN

Ook onderscheid ik mij door mij bewust te focussen op de vrouw en haar kracht. Vrouwen zijn prachtige, sterke en sensuele  wezens. Je vrouwelijke kracht is je kwetsbaarheid, maar ook je diepe innerlijke wijsheid, zorgzaamheid en intuitie.  Mijn missie is dat deze gezien worden! 

" Jij ziet waar mijn kracht zit en weet dat naar voren te halen"

 

Elcke Nijhuis 

"Intiem en authentiek"

Anna van den Reep

Ook in jou zit een verhaal!

Het is mijn missie jou te laten stralen!

Bang dat jij niet fotogeniek bent?

Dat hoor ik best vaak. Echter elke keer krijg ik na afloop van een klant terug dat ze zich zo erg op haar gemak heeft gevoeld. Ik geloof er echt voor 1000 procent in dat iedereen fotogeniek kan zijn. Het gaat er om dat je je op je gemak voelt, je veilig voelt en er vooral lol in hebt! En ik ben er daarom ook met mijn coaching om jou helemaal gerust te stellen. Ik ben met veel meer bezig dan alleen dat plaatje te schieten. Ik zorg voor een beleving. Een warm bad. 

De schaamte voorbij

Hoe perfect we ook aan de buiten kant willen zijn met allemaal filters en extra's.. we hebben allemaal wel iets waar schaamte op zit. Ook ik! En net onder die schaamte zit zo veel vrijheid! Ik hoor mensen wel eens zeggen: ik wil een shoot, maar ik schaam me voor...

Ik sta voor echtheid. Voor authenticiteit. Voor de kracht die in puurheid zit. Wil jij graag een shoot, maar voel jij je niet "perfect" genoeg? Daag ik JOU net uit deze shoot te doen. Wedden dat jij je stukken beter voelt daarna? Stuur me een bericht en we gaan samen jouw schaamte voorbij.

Vraag een intake aan

ZIE                MIJN AANBOD EN MAAK JE ZICHTBAAR IN 2021

En laat die vrouw in je stralen!